+ mer
Illustrasjonsfoto: Ferrari sportsbil . Detalj panser . Foto: Roland Schgaguler / SCANPIX Schgaguler, Roland

Betalte 163 mill. for en Ferrari

En sjelden 1967 Ferrari satte i helgen salgsrekord på bilauksjon.

I helgen satte en Ferrari cabriolet ny salgsrekord, melder bloomberg news.Bilen, en Ferrari 275 GTB4S Nart Spyder fra 1967, ble solgt for svimlende 27,5 millioner dollar eller om lag 163 millioner kroner på en auksjon i helgen.Det skal bare ha blitt laget 10 eksemplarer av bilen som satte ny prisrekord, ikke bare for en Ferrari på auksjon, men også den største summen som noensinne er blitt betalt på en bilauksjon i USA, skriver nettstedet.Ferrarier fra 1960- og 60 taller er blant de dyreste bilene i verden.Det var familien til den avdøde forretningsmannen Eddie Smiths familie som stod bak salget til den kanadiske moteentreprenøren Lawrence Stroll.

Motor