+ mer
Lexus consept

Lexus-nyhetene i Frankfurt

Det kommer én verdens- og én Europa-premiere fra Lexus på bilutstillingen i Frankfurt.

En helt ny konseptbil fra Lexus vises frem på bilutstillingen i Frankfurt, som åpner for pressen 10. september. Dessuten blir det Europapremiere for den helt nye GS 300h.Den helt nyutviklede hybride drivlinjen som nettopp er lansert i sedanmodellen IS 300h vil nå bli tilgjengelig også i den større GS-modellen som får navnet GS 300h.Med mindre motor og lavere avgift vil dette gjøre den attraktiv for langt flere kjøpere i det viktige E-segmentet, fastslår den norske importøren i en melding.Nye GS 300h er en bakhjulsdrevet premium sedan med et kraftig full hybrid-system basert på en 2,5l 4-sylindret bensinmotor med Atkinson syklus.Med et CO2-utslipp på under 110 gr/km og svært lave utslipp av helseskadelig NOx blir dette den mest effektive drivlinjen i klassen. Norske priser vil bli offentliggjort neste uke, fremgår det av meldingen.

Motor