Tesla inngår avtale med norske Sønnico

Den norske elektroentreprenøren Sønnico skal levere ladeløsninger til Tesla.

Tesla Model S. Foto: Tesla
Motor

Tesla har inngått et samarbeid med det norske selskapet Sønnico.Det fremgår av en melding tirsdag.Ifølge selskapene er det norske strømnettet unikt i Europa, og krever derfor lokal kunnskap.- Løsningene som leveres av Sønnico tilrettelegger for rask og enkel ladning av høy kvalitet. Partnerskapet med Sønnico sikrer norske Model S eiere enkel tilgang til en skreddersydd kvalitetspakke som inkluderer forberedelse av boligen for hjemmeladning av Model S, kontakter og adaptere for enkel tilgang til offentlig ladenettverk, samt umiddelbar tilgang til støtte hos eksperter på ladeløsninger, sier Peter Bardenfleth-Hansen, Senior Regional Sales manager i Tesla Motors, i en kommentar.Sønnico utrykker også stor entusiasme rundt samarbeidet.- Vi gleder oss over å kunne ta del i utviklingen av elbilmarkedet og vårt mål er å gjøre rask ladning av elbiler til en enkel og bekymringsløs opplevelse for Tesla og Model S eierne. Vi er også glade for å ha en ledende leverandør av ladeløsninger, Salto Ladestasjoner, som en del av vårt team, sier Frank Jaegtnes, Administrerende direktør i Sønnico Elektro AS.

Nyheter
Næringsliv