+ mer
Toyota Yaris Hybrid R. Skisse: Toyota

Toyota Yaris Hybrid-R konsept får verdenspremiere

Det blir hybridfokus fra Toyota på Frankfurt Motor Show 2013.

Toyota viser frem sin hybridteknologi og produkter, med verdenspremiere på Yaris Hybrid-R konsept og en visning av det siste innen brenselcelle-teknologi på årets Frankfurt-utstilling. På utstillingen vil Toyota avdekke flere potensielle teknologi-retninger for biler med lavt utslipp og nullutslipp.Yaris Hybrid-R er en spennende konseptbil som er skapt for å vise mulige ideer for utvikling av hybridteknologi for maksimal ytelse og økt kjøreglede, opplyser den norske importøren.Den er basert på Yaris 3-dørs, og Yaris Hybrid-R konsept har en hybrid drivlinje som kombinerer 1.6 l Global Race Engine (GRE) utviklet av Toyota Motorsport GmbH (TMG) med to kraftige elmotorer som gir en "intelligent" elektrisk firehjulsdrift .Innen utgangen av 2015 vil Toyota introdusere 16 nye eller oppdaterte hybrider.Toyota tror at biler med brenselceller (Fuel Cell Hybrid Vehicle) kan være den beste løsningen på energi- og utslippsutfordringene vi står ovenfor. Brenselcellene benytter hydrogen som drivstoff, som er en ideell, ultra-ren energibærer. Før lanseringen av produksjonsmodellen i 2015 vil Toyota vise siste status i sin teknologiutvikling.

Motor