+ mer
VW Golf R

VW Golf R får 300 hk

Volkswagen har sluppet mer informasjon om sitt nye råskinn Golf R.

En ny Golf R blir et av høydepunktene på Volkswagens stand på Frankfurt Motor Show om noen uker. Nå er det sluppet flere detaler rundt bilen. Golf R er utstyrt med en 2,0 liters turboladet bensinmotor på 300 hk og oppnår et maksimalt dreiemoment på 380 Nm.Golf R kan gi deg kombinasjonen DSG girkassse og 4Motion firehjulstrekk, men manuell kasse er standard.0-100 km/t tar 5,3 sekunder, 0,4 sekunder mindre enn forgjengeren, med manuelt gir. Med DSG brytes 5 sekunders-barrieren (4,9 sekunder).Toppfarten er begrenset til 250 km/t.CO2-utslippene oppgis til 159 gram, 18 prosent mindre enn i utgående modell.R-utgaven bruker en modifisert EA888 TSI-motor, som vi kjenner fra Golf GTI.Golf R er 20 mm lavere enn en vanlig Golf og fem mm lavere enn en GTI.

Motor