+ mer
Fra Rudskogen Motorfestival 2013. Foto: HegnarOnline

100 bilder fra Rudskogen Motorfestival

Her er høydepunktene fra Rudskogen Motorfestival 2013.

I helgen gikk Rudskogen Motorfestival av stabelen i Rakkestad i Østfold. Lørdag var det anslagsvis 14-15.000 publikummere innenfor portene. Dårligere vær førte til dårligere oppmøte søndag, uten at det så ut til å gå nevneverdig ut over stemningen.Et av høydepunktene var Scuderia Ferrari Formel 1, som på tørr bane lørdag satte ny rekord på Rudskogen med 1.09,5.På utstillerområdet finner vi flust av utstilte biler, inkludert et stort Amcar-område. Tesla Model S er allerede tatt inn i varmen.

Audi er på plass med 10 biler, inkludert tre Norgespremierer. S- og RS-modeller står i fokus. Høydepunktene er nok Audi R8 og Audi RS7.Informasjonssjf Marius Tegneby i Harald A. Møller AS sier til HegnarOnline at det er få tilsvarende arenaer å vise frem bilene på i Norge.- Det er en fin mulighet å vise frem mangfoldet fra Audi for publikum, sier han.PS: Daniel Kubberød sikret seg kongepokal i Superbike-klassen under årets festival.

Motor