+ mer
Fiat 500 S. Foto: Fiat

En macho Fiat 500?

Mission impossible? Fiat forsøker desperat å lokke til seg mannlige 500-sjåfører.

Fiat 500 Sport er en ny versjon av den populære småbilen Fiat 500."Fiat 500S er en bil for den som er ute etter en sporty design og kjøreopplevelse", opplyser Fiat.Det skal være en Fiat 500 for den mannlige kjøpergruppen. Vel, vi får se hvem som kjøper den.Bilen har egen Fiat 500S-logo har sportsdetaljer som spoiler, sportseter, sportsratt, egne sporty felger mm. Fiat 500 har å være en stor suksess internasjonalt og i Norge.På verdensbasis er det solgt over 1 million biler og i Norge nærmere 3.000 biler. De siste månedene er det lansert nye Fiat 500L og det vil komme flere nye 500-versjoner de nærmeste månedene.Om du trodde macho 500 også skulle bety heftig motor, tar du feil. 500 Sport er bare en spesialversjon med sportslige detaljer og Twinair-motor.
Motor