+ mer
Lexus CT200h

Kjøp ny Lexus - få gratis bensin

Gratis bensin i to år er den siste "gimmicken" i bilbransjen.

Bilbransjen har de siste årene vært preget av store markedskampanjer der bilmerkene roper høyt om diverse rabatter og utstyrspakker som kundene skal få uten å betale stort. Lexus er blant merkene som ikke roper høyest.- Produktets faktiske egenskaper kommer oftere og oftere i andre rekke i markedskommunikasjonen, fastslår Lexus Norges sjef Jan Christian Holm.Han sier at Lexus lenge har vært kjent for sitt gode kundefokus. De to siste årene har Lexus gått til topps i den norske forbrukerundersøkelsen AutoIndex.I Norge selger Lexus utelukkende hybridbiler, biler med lavt forbruk og lave utslipp av både CO2 og helseskadelig NOx.I disse dager går Lexus helt nye veier for å skape oppmerksomhet i markedet. Kampanjen er forbeholdt innstegsmodellen CT 200h.- Alle kunder som kjøper en ny CT 200h innen utgangen av året får et bensinkort med saldo 15.000 kroner. Dette betyr i praksis at den gjennomsnittlige nordmann kan kjøre sin nye bil de neste to årene uten å tenke på bensinutgiftene, sier Holm til HegnarOnline.- Å kjøpe ny bil i Norge i dag er en stor beslutning, og vi tror det er mer avgjørende at bilen og kundeservicen holder høy kvalitet enn at det oppnås store rabatter. Kundene skal ha stor glede av bilen i flere år fremover, og vi ønsker å forsterke dette ytterligere. Budskapet både understreker det faktum at vår bilmodell har et svært lavt bensinforbruk, samtidig som vi gir kundene en hyggelig opplevelse hver gang de fyller tanken på sin nye bil, sier Lexus-sjefen.
Motor