+ mer
Nye Nissan X-Trail Nissan / Nissan

Nissan presenterer helt ny X-Trail

Nissans helt nye X-Trail henter inspirasjon fra merkets crossover-modeller.

Nissan har presentert sin helt nye X-Trail under bilmessen i Frankfurt.Det skriver selskapet i en pressemelding onsdag.Den nye bilen er ifølge selskapet muskuløs, moderne og fullpakket med teknologi.
«Bilen bygger på Nissans respekterte 4x4-tradisjon, men er i tillegg preget av en verdensledende knowhow innen crossover, og den nye X-Trail redefinerer kompakt SUV-segment», skriver Nissan i meldingen.
X-Trails fremkommelighet skal være forbedret i den nye modellen, og bilen er inspirert av merkets ledende crossover-modeller Qashqai, Juke og Murano.
«Nye X-Trail er like robust som modellen i forrige generasjon, men har fått crossoverdesign, spennende linjeføring, innovativ teknologi og eksepsjonell komfort for å bli den nye målestokken i det meget konkurranseutsatte C-SUV markedet», heter det i meldingen.
Bilen vil selges med både to- og firehjulsdrift, og den vil være fullstendig tilkoblet gjennom Nissans nye NissanConnect-system.Dette er en veldig viktig bil for Nissan, og X-Trail vil bli bygget ved flere forskjellige fabrikker verden over for en rekke forskjellige markeder.Lansering vil være i første kvartal 2014, og salgsstart skal være i juli neste år.
Motor