+ mer
Salgssjef Suzuki, Lars Havre (t.v), administrerende DirektørFrank Dunvold i RSA. Foto: HegnarOnline

Suzuki-importøren: - Det er bankers

Bilimportør Frank Dunvold har ståltro på sin nye kompakt-SUV.

Om noen uker ruller den viktigste nyheten fra Suzuki siden 2006 ut på norske veier. Det dreier seg om kompakt-SUV-en SX4 S-Cross.Frank Dunvold, sjef for importøren RSA, sier at de allerede har mottatt 800 forhåndsordre.- Vi er realistiske optimister. Vi har fått gode priser, fra 299.900 kroner, sier han før lanseringen.Alle S-Cross som selges i Norge får firehjulstrekk. Automat (CVT) er tilgjengelig for 15.000 kroner ekstra.- Hos oss får du kombinasjonen 4x4, automat også kombinert med en mindre bensinmotor (120 hk), sier Dunvold.Importøren skryter at 4x4-systemet, som har innstillinger som snow, sport, lock og vanlig.- Vi vet det blir bra. Det er bankers, sier Dunvold selvsikkert.Den nye Suzukien skal konkurrere mot kompkt-SUV-er som Subaru XV og Mitsubishi ASX.
Sjekk bilder av alle de viktigste nyhetene fra Frankfurt på Hegnar BILs Facebook-sider
Motor