Indian Chief Vintage

Indian Motorcycle gjenoppstod i dag

Indian Motorcycle er tilbake etter mange års fravær. Her er de nye syklene.

Indian Motorcycle gjenoppstår. Norgeslanseringen skjer på Oslo Motor Show på Norges Varemesse i helgen. I praksis dreier det seg om en Europa-lansering, da syklene tidligere kun er vist på mindre MC-arrangement.Under et pressearrangement på Lillestrøm fredag kunne de nordiske representantene for merket melde om formidabel interesse før relanseringen av merket.Indian Motorcycle, som ble grunnlagt så tidlig som i 1901, er et heleid datterselskap av Polaris Industries Inc, er ute med tre helt nye motorsykler, alle med klart retrodesign. Det dreier seg om Indian Chief Classic, Indian Cheiftain og Indian Chief Vintage. Det er tydelig at Indian har ønsket å ta vare på DNA-et og sjelen til merket.Retro-design til tross, dette er moderne sykler. For eksempel finner du ingen gasswire. Dette styres elektronisk.Det finnes heller ingen startnøkkel. Den har du i lomma.Se alle høydepunktene fra Oslo Motor Show 2013 herToppmodellen Indian Chieftain er utstyrt med noe ingen andre Indian-sykler noen sinne har hatt; halvkåpe. Da denne ble designet hentet man inspirasjon fra gamle amerikanske Steamliner-tog. Den moderne motorsykkelen er blant annet utstyrt med Bluetooth-intregrering hvor man kan høre på musikk, bruke navigasjon osv.Så langt er det produsert 1.000 nye sykler. Nå går det mot en global lansering.I Norge blir det i første omgang forhandlere på Lillehammer, i Verdal og Skien.Les mer om Indian Motorcycle her