+ mer
Kjørelyset minner om et joggesko-merke

Rekordår for Lexus i Norge

Lexus-sjefen Jan Christian Holm er strålende godt fornøyd med 2013.

Lexus er i ferd med å legge bak seg et sterkt år i Norge. Ifølge den norske Lexus-sjefen Jan Christian Holm er det per 20. desmber inngått 560 kontrakter, som er opp 41 prosent sammenlignet med fjoråret. Også antallet registrerte biler er ny rekord; 520, opp 6,5 prosent sammenlignet med fjoråret.Holm trekker også frem førsteplassen i forbrukerundersøkelsen AutoIndex og stor suksess for IS 300h. Her ligger man 20 prosent foran planen.- Samtidig er det godt å vite at vi har spennende oppgaver foran oss i 2014, og allerede på nyåret er det lansering av nye GS 300h og en kraftig oppdatert CT 200h, sier Holm til HegnarOnline.Neste høst kommer Lexus' nye kompakt SUV.

Motor