+ mer
Faksimile fra youtube.com

Se Teslas skrytevideo fra Norge!

En norsk toppleder er stjerne i Teslas ferske video fra Norge.

Tesla Motor er veldig opptatt av å få frem budskapet om at Model S fungerer bra på vinterføre. Nå har de produsert en video fra Norge hvor Arne Jakobsen, sjef for Blåfall AS, er stjerne.I videoen hylles Tesla Model S. Det kommer til og med en og annen overdrivelse, som at bilen oppfører seg mer eller mindre som en firehjulsdrevet bil og at effekttapet er moderat selv ved kjøring i minus 10-15 grader.

Se videoen nederst i artikkelen
Musk: Et kvalitetsstempel
Tesla-gründer Elon Musk mener merkets popularitet i Noge er et kvalitetsstempel.- Tesla kan vel ikke brukes om vinteren, hevder folk. Da viser jeg til vårt største marked, Norge. 20 prosent av bilene våre er solgt til Norge. Nylig kjøpte en mann fra Narvik 12 stykker. Han bor nord for Polarsirkelen, sa Musk til Finansavisen tidligere i uken.
Model S blir desember-vinneren
Tesla Model S er den desidert mest registrerte bilen i Norge så langt i desember. Per 16. desember var tallet 382, langt foran VW Golf på andre med 269 biler. Totalt er det registrert 1.812 Model S i Norge, viser tall fra OFV

Motor