+ mer
Isuzu. Foto: RSA

Oppgradert Isuzu med 3,5 tonn tilhengervekt

Nå øker maksimal tilhengervekt for Isuzu Pick-up til 3,5 tonn.

Isuzu Pick-Up hadde Norgespremiere i november 2007, og siden da har det blitt registrert over 4.000 Isuzu i Norge. Markedsandelen i Pick-Up-segmentet har årlig ligget på mellom 20 og 25 prosent.I 2012 ble det lansert ny modell i Norge. Den hadde sterk 2,5 L Twin Turbomotor, lavt forbruk og utslipp, høyt standard utstyrsnivå og eneste Pick Up-merke med automatgir tilgjengelig på alle modeller.Nå kommer Isuzu Pick Up med en rekke oppgraderinger.

3.5 tonn tilhengervekt.
Ifølge importøren RSA er 3,5 tonn tilhengervekt klasseledende, og viser Isuzu sine sterke spesifikasjoner som et kvalitetsprodukt blant nyttekjøretøy.
Skinnseter
Exclusive-pakken er oppgradert med nye mørkegrå skinnseter, og er tilgjengelig på alle varianter.
Exclusive pakke Extended cab
Tidligere var kun Double Cab tilgjengelig med utstyrsutgaven, Exclusive. Extended cab (kort hytte og langt plan) er nå også tilgjengelig i Exclusive. Denne utstyrspakken inneholder skinnseter, stigtrinn, automatisk klima, rattbetjening av radio, elektrisk justering av førersete og alarm. Pristillegg for denne pakken er 10 000 kroner. Extended Cab leveres også med skjult bakdør ("hidden door"), dette gjør tilgangen til varerommet bak førersetene enkel.
Salgsvekst
Pick Up-markedet kan vise til en årlig salgsvekst de siste årene. Med gode kjøreegenskaper, høyt utstyrsnivå og praktiske løsninger så er dette et segment som vil fortsette å øke, tror RSA.
Starter på 320.000
RSA har valgt å beholde prisen. Det vil si rimeligste modell koster veiledende 319.900 kroner (270.761 eksklusive merverdiavgift).Topputgaven double cab, automatgir, exclusive-pakke og 3,5 tonn tilhengervekt koster veiledende 369 900 kroner inklusive merverdiavgift.
Konkurrentene
Kjøretøydata fra OFV viser at konkurrentene VW Amarok og Toyota Hi-Lux har en maksimal hengervekt på henholdsvis 3,0 og 2,5 tonn.

Motor