Jaguar XFR-S Sportbrake. Foto: Jaguar

Jaguar lanserer rå stasjonsvogn

Den engelske bilprodusenten lanserer sin råeste stasjonsvogn noensinne.

Med nye XFR-S Sportbrake lanserer Jaguar sin første høyytelses stasjonsvogn. Bilen skal vises på Geneva Motor Show i mars.Bilen, som er den tredje blant Jaguars vanvittige R-S-modeller, vil dermed slutte seg til XFR-S sedan i den eksklusive 300 km/t-klubben, skriver Jaguar i en fersk melding.Den henter ifølge produsenten elementer fra både XKR-S og nye F-Type Coupé - noe som bør love godt for kjøreegenskapene.Les også: Jaguar F-TYPE Coupé er José Mourinhos nye bil

Jaguar XFR-S Sportbrake. Foto: Jaguar
FR-S Sportbrake har en 5.0-liters kompressormatet V8-motor på hele 550 hestekrefter, med et dreiemoment på 680 Nm.Jaguar melder ellers om spesiallagde dekk fra Pirelli, et 825 watts stereoanlegg med 18 høyttalere fra Meridian, 20" felger, og en rekke andre godbiter både over og under karosseriplatene.Få de siste bilnyhetene på Hegnar BILS Facebooksider!