VW T-ROC. Skisse: VW

T-ROC - siste SUV-skrik fra VW

T-ROC er navnet på det nyeste SUV-konseptet fra Volkswagen.

T-ROC er det siste SUV-konseptet fra Volkswagen. Bilen har verdenspremiere på Geneva Motor Show i neste uke.T-ROC antyder retningen for fremtidige SUV-er fra Volkswagen. Den er mindre enn Tiguan, men større enn Taigun SUV-konseptet, som er i en utviklingsfase.Konseptbilen har to dører, fire seter og firehjulstrekk.Den midterste delen av taket, som er laget av karbonkompositt, kan fjernes i to halve deler og kan plasseres i bagasjerommet.T-ROC er 4,18 meter lang, 1,83 meter bred og rundt 20 cm kortere enn Tiguan, men 30 cm lengre enn Taigun.Vekten er 1.420 kg.Konseptbilen er utstyrt med VWs turbodieselmotor på 184 hk og en syv trinns DSG-kasse.Følg med på Hegnar BILs Facebook-sider for de siste bilnyhetene

VW T-ROC. Skisse: VW