Volvo Concepts Estate. Foto: Volvo

Volvo Concept Estate - forsmak på fremtiden

Dette er de første bildene av Volvos ferske konseptdesign.

Volvo har i dag sendt ut de første bildene av sin nye konseptbil, Concept Estate.Den følger det samme designspårket som man har sett i Volvos seneste konseptmodeller, men med interiørbilder avsløres også merkets nye designlinje innvendig.«Den avslører for første gang hvordan interiøret i Volvos kommende modeller vil se ut og fungere», skriver selskapet i en fersk melding.Det mest slående med interiøret er hvordan Volvos tidligere labyrint av knapper er byttet ut med en stor trykkskjerm.Les også: Volvo Concept XC Coupé - forsmak på ny XC90

Volvo Concept Estate. Foto: Volvo
Volvo Concept Estate. Foto: Volvo
Tilbake til fortiden
Volvo Concept Estate. Foto: Volvo
Her finner du hele meldingen om konseptbilen.