- Vi følger nå opp det vi har lovet i regjeringsplattformen og øker fartsgrensen til 110 km/t på de tryggeste motorvegstrekningene. Strekningene er valgt basert på råd fra Statens vegvesen, sier statssekretær Bård Hoksrud til Nettavisen.Allerede i juni økes fartgrensen på E6 mellom Sarpsborg og Svinesund. • Kopstad – Gulli (ca 10 km) • Langåker – Bommestad (ca 6,5 km) • Sky – Langgangen (ca 10 km) • Gulli – Langåker (ca 25 km) • Eik – Kopstad (ca 37 km) • Ås – Mosseporten (ca 11 km) • Årvoll v/Moss – Solli nord (ca 20 km) • Årum v/Sarpsborg – tollstasjonen v/Svinesund (ca 20 km)PS: I dagens 100-soner er beslagsgrensen 141 km/t.  I 140 slipper du unna med en bot på 9.000 kroner. Med nye fartsgrenser kan du dermed kjøre i 150 km/t og slippe unna med en klekkelig bot.  Vi anbefaler selvfølgelig alle å følge fartsgrensene.