+ mer

Disse sjåførene krasjer 10 ganger så ofte

Befinner du deg i nærheten av en BMW? Kjør i motsatt retning?

Personer som kjører BMW er involvert i ulykker ti ganger så ofte som de som kjører Toyota, viser en fersk rapport fra Folksam, ifølge Di.se.Der har man sett nærmere på 56.000 politirapporterte bilulykker i Sverige siden 2003. Og konklusjonene er klar: BMW topper listen.Like bak følger Chrysler, Jeep og Rover, ifølge nettstedet.- Bilmerket lokker til seg risikofylte sjåfører, det handler om et merke med motorsterke biler som er spennende å kjøre, sier Anders Kullgren, trafikkforskningssjef i Folksam.Bilistene som har minst risiko for å havne i en ulykke er de som kjører Toyota, Seat, Suzuki og Skoda.Videre viser statistikken at det er 60 prosent større sjanse for at menn krasjer, sammenlignet med kvinner.
Motor