+ mer

Subaru sponser «Zucca»

Bilprodusenten signerer sponsoravtale med hockeyspilleren både i USA og her hjemme.

Subaru Norge og Subaru USA inngår ifølge en fersk pressemelding sponsorsamarbeid med Norges mest profilerte hockey spiller, Mats Zuccarello Aasen, som for tiden spiller for New York Rangers i NHL.
- Jeg synes Subaru har et kult slagord, og flere fine modeller, så jeg gleder meg til å kjøre rundt i Subaru her hjemme i Norge, og hjemme i New York, sier Zuccarello Aasen i en kommentar.
Subarus informasjonsdirektør Stian Thrane legger ikke skjul på at han er fornøyd med den nye sponsoravtalen.- Vi er ustoppelige stolte av å få Mads på Subaru laget, sier informasjonsdirektør Stian Thrane i en kommentar.- Vi går ikke i detalj om selve avtalen, men kan fortelle at Mads vi kjøre en Subaru når han er hjemme i Norge, og at våre kollegaer fra Subaru USA sørger for at han kommer seg trygt frem til hockey treningen når han er hjemme i New York der han bor store deler av året, fortsetter Thrane.
Motor