Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

Denne SUV-en selger som varmt hvetebrød

Det er nå solgt over 1.000 Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV i dette landet.

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV er verdens første ladbare (plug-in) SUV. Siden de første bilene ankom i januar i år er det nå solgt over 1.000 stykk i Norge.Salget av ladbare hybridbiler har fått et markant løft etter at Outlander ble tilgjengelig som ladbar hybrid, og Outlander PHEV står for hele 93 prosent av salget i Norge, opplyser den norske importøren i en melding.- Vår Outlander Plug In Hybrid er en banebryter fordi den er verdens første ladbare SUV med firehjulsdrift. Den effektive drivlinjen med lavt utslipp av CO2 (44g/km) gjør den i tillegg til en avgiftsvinner. Det er meget hyggelig at bilen har fått en så god salgsstart, sier Rune Gjerstad, administrerende direktør i MMC Norge AS

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV
Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV
 

Les også