+ mer

Lanserer verdens kratigste sedan - med 717 hk!

Dodge Charger SRT Hellcat tar begrepet familiebil til nye høyder.

Dodge har lansert Charger SRT Hellcat. Ifølge produsenten er bilen den raskeste og kraftigste sedanen i verden.

Tallenes tale er klar: En 6,2-liters HEMI Hellcat V-8 leverer 717 hestekrefter (707 amerikanske hp), 881 Nm dreiemoment, 0 - 60 mph (0-96 km/t) på 3,7 sekunder og en toppfart på 328 kilometer i timen.
For de spesielt interesserte kan det nevnes at et «quarter mile drag race» er unna gjort på 11 sekunder.Det er få andre biler med fire dører som kommer i nærheten av dette, ogkommer bare på BMWs «30 Jahre M5».Den har imidlertid bare 600 hestekrefter og 700 Nm, og blir dermed litt puslete i forhold.PS! Dodge oppgir ikke drivstofforbruket, men vi kan gjette oss til at det er relativt høyt!

Motor
Les også