Nå kan du bestille A3 e-tron - så mye koster bilen

Audi har gjort en genistrek med A3 e-tron. Nå er bilen klar for bestilling.

I dag åpner Audi for bestilling av plug-in hybriden Audi A3 Sportback e-tron - en bil vi tidligere har omtalt som en genistrek.- Vi opplever meget stor interesse for Audi A3 Sportback e-tron, sier Audi-direktør Vidar Eriksen i en fersk pressemelding.

Startprisen er på 339.500 kroner, og inkluderer utstyrsnivået "Ambition" og egen e-tron styling.Til sammenligning har Audi A3 Sportback 1.4 TFSI 150 hk S tronic en startpris på 337.500 kroner med Ambition utstyrsnivå.- Plug-in hybriden kommer svært godt ut i pris sammenlignet med tilsvarende modeller med bensinmotor. Kort fortalt får man den elektriske rekkevidden med på kjøpet, sier Eriksen.Audi A3 Sportback e-tron kan bestilles fra i dag og lanseres i november.

Les også