+ mer

Slik blir den store SUV-en inni

En ny stor SUV er rett rundt hjørnet. Nå avtydes det hvordan dashbordet blir seende ut.

Tredje generasjon Kia Sorento får et mer luksuriøst interiør som er betydelig oppgradert med nytt dashbord, høykvalitets materialer og mer avansert teknologi, skriver den norske importøren i en melding.Utformingen av interiøret ble ledet av Kias designteam i Frankfurt, som blant annet har latt seg inspirere av sveitsiske luksusklokker i arbeidet.  Ifølge Kia vil vi se en større andel av myke materialer, skinn og en stor infotainment-skjerm som dominerer i senter på dashbordet.Helt nye Kia Sorento vises i Korea i slutten av august, og for første gang i Europa torsdag 2. oktober på Paris Motor Show 2014.Tidligere i sommer slapp Kia også eksteriør-skisser av den nye SUV-en:
 
Motor