+ mer

Supersportbil fra Toyota

Toyota viser frem nytt FT-1 konsept i forbindelse med lansering av Gran Turismo 6.

I forbindelse med at den virtuelle

til TV-spillet Gran Turismo 6 ble vist av Toyota kommer nå en versjon fra den virkelige verden.I en fersk pressemelding skriver Toyota at den siste tolkningen av den iøynefallende konseptbilen nå har fått en ny grafitt lakkfarge i stedet for den opprinnelige røde som ble vist første gang under årets Detoit Motor Show. Interiøret har også fått en ny utførelse, med saddle tan skinnelementer som gir et mer sofistikert uttrykk.«Interiørdesignerne for FT-1 hentet inspirasjon fra moderne superhelt-filmer, spesielt bruken av høyteknologiske materialer for karakterenes kostymer, i motsetning til trikoter og skarpe farger brukt av de mer tradisjonelle superheltene», heter det i meldingen.(Saken fortsetter under bildet)
 Toyota skriver videre at «for å oppnå et avansert og intrikat interiør i FT-1, vurderte Toyotas CALTY design team i California skinnets tykkelse, struktur og tekstur for å finne den perfekte kombinasjonen. Et metallisk nett i setene sørger for ventilasjon, og gir også en dristig effekt som står i stil med kabinens andre metallelementer.  Et preget mønster på instrumentpanelet gir en teknisk 3-D effekt».Fra september kan Gran Turismo 6-spillere laste ned tre forskjellige utgaver av FT-1: både en rød og grafitt modell, sammen med racingutgaven ‘Vision GT’ edition.

Motor
Les også