Audi TT Roadster - toppløs skjønnhet

Her er den toppløse utgaven at Audi TT.

Audi slapp onsdag bildene av den toppløse utgaven av TT og TTS; Roadster. Bilen får verdenspremiere på Paris-messen i neste uke.Ifølge en pressemelding setter to-seteren ny standard når det gjelder design, kjøreopplevelse og støtdemping.TT Roadster er 4,18 meter lang, noe som betyr at den er 2 cm kortere enn forgjengeren. Akselavstanden har imidlertid økt med 4 cm til 2,51 meter. Høyden er på 1,355 meter, 3 mm lavere enn utgående modell.Og et lite tips til UP: Fra 120 km/t og oppover heves en spoiler på bakluken.Selve bagasjerommet er på 280 liter.TT Roadster blir levert med to turbo-ladede fire-sylindrede motorer, en TDI og en TFSI. Motorene er på fra 184 til 310 hk.Den toppløse versjonen av sportsbilen Audi TT lanseres i Norge våren 2015.Prisen er ikke klar.

Les også