Bertel O. Steen: - Dette er kritisk for at vi skal lykkes

Bertel O. Steen AS har endelig inngått en avtale om anskaffelse av ny IT-løsning.

Bjørn Maarud
Motor

Bertel O. Steen AS har i dag inngått en avtale med selskapet incadea GmbH i Tyskland om anskaffelse av ny IT-løsning for forhandlervirksomheten, fremgår det av en melding.Avtalen omfatter programvareleveranse, oppsett og konfigurering av løsningen, og utrulling til mer enn 100 egeneide og frittstående forhandlere med over 2.000 brukere.- Vi har siden september 2013 vurdert alternative leverandører av fremtidig IT-løsning. Ulike leverandører og scenarier er utredet, det samme gjelder forhandlersystemer, importsystemer, økonomi og logistikksystemer – og hvilke kombinasjoner som er mulige, sier Bjørn Maarud, konsernsjef i Bertel O. Steen AS. - Vi er svært tilfredse med å kunne annonsere at vi nå har inngått en avtale med incadea GmbH som vår fremtidige samarbeidspartner, sier han.Maarud sier at anskaffelse av ny IT-løsning er et av de viktigste initiativene for Bertel O. Steen i tiden fremover og kritisk for at selskapet skal lykkes.- Vi har gjennom de siste månedene definert og dokumentert alle behovene som forretningsenhetene har, for deretter å foreta en grundig evaluering av mulige leverandører og løsninger. For områdene import, økonomi og delelogistikk har vi inntil videre valgt å fortsette med eksisterende løsninger. Dermed får vi anledning til å fokusere på detaljvirksomheten og at forhandlerne overføres til én felles løsning så raskt som mulig, sier Bjørn Maarud.