BMW 730d xDrive i sitt rette snøelement

Kjør bil som en millionær

Uten at det koster mer enn en helt vanlig familiebil

Er du én av de mange som er på jakt etter en familiebil til rundt en halv milllion? Det finnes en flora med spennende kandidater der ute, som en bra utstyrt VW Passat, Skoda Superb, BMW 3-serie eller kanskje en kompakt-SUV a la Toyota RAV 4 eller Ford Kuga.Eller så kan du tenke litt utenfor boksen. Har barna vokst ut av barnevogna? Eller du må ikke nødvendigvis frakte noe fra Ikea?Et tips er å se på en brukt bil, hvor første eier har tatt det verste verditapet. Hva med en "direktørbil"?Det finnes mange nydelige biler der ute som ser ut som om de forlot fabrikken i går, men som ikke koster mer enn en helt vanlig bil.Vi nevner i fleng Audi A8, Mercedes S-klasse, Jaguar XJ og BMW 7-serie. Legger du på litt penger, kan du kanskje få en Porsche Panamera til en overkommelig pris.Du finner flere gode kjøp i Norge, men dersom du vil spare en slant og få et større utvalg, finnes det uendelig mange muligheter i for eksempel Tyskland.Vi har sett nærmere på noen tre år gamle biler som var i millionklassen da de var nye. Nå får du dem for halve prisen.Fire av fem av bilene i eksemplene er utstyrt med firehjulstrekk, mens Jaguar-en har drift på bakhjulene.

Mobile24.noLes mer om hvordan du kan spare 100.000 kroner i importavgift her.