Maserati

Maserati med silke på steroider i 100 eksemplarer

Vi øyner konturene av et samlerobjekt når Maserati Quattroporte Zegna Limited Edition kommer i 100 eksemplarer.

Det italienske sportsbilikonet Maserati slår seg sammen med motehuset Zegna og produserer en Quattroporte Zegna a limited Edition.Bilmodellen kommer i bare 100 eksemplarer, og utsalgsprisen i USA vil bli 175.000 dollar.Dersom man allerede er den lykkelige eier av en Maserati men likevel ønsker å nyte Ermenegildo Zegnas eksklusive silke, så lover Maserati at de vil komme med et eget accessories-kit fra Zegna til hver Maserati-modell. Bilprodusenten lover mer detaljer på Paris Motor Show i oktober.Dette er ikke første gang mote møter motor. Fiat 500 sin Gucci-edition er blant de mest kjente. Chrysler presenterte en versjon av sin 300 sedan med John Varvatos sin signatur. Dana Buchman har bidratt til Cadillac SRX sport.

Les også