+ mer

To splitter nye Ibiza-båter

– Vi har utviklet to nye modeller med et helt nytt uttrykk, sier Ibiza-gründer og eier Helge Duus .

Under Båter i sjøen på Aker Brygge lanserer Ibiza Boats to splitter nye modeller. – Vårt nye flaggskip på 25 fot og lillesøsteren på 23 viser vei inn i fremtiden for Ibiza Boats, sier gründer og eier Helge Duus i en melding.Både 25-foteren 760T og 23-foteren 680T skal fornye daycruiserkonseptet med et tidløst og samtidig moderne design, nytenkende løsninger og funksjonelle detaljer, heter det.– Vi har utviklet to nye modeller med et helt nytt uttrykk. Samtidig er de basert på Ibizas kjerneverdier: Funksjonelt design, gode sjøegenskaper, robusthet og styrke. Vi har igjennom lengre tid hatt et nytt skrog under uttesting, og dette nyutviklede skroget ligger til grunn for de to nye modellene, sier Ibiza-eieren.De to nye modellene er et resultat av samarbeidet mellom båtbygger og konstruktør Helge Duus og designer Karl-Marius Norschau, som tidligere har jobbet med prosjekter for Windy sammen med konstruktør Hans-Jørgen Johnsen.– Vi har lagt stor vekt på å gjøre cockpit sosial, med mange gode sitteplasser. Samtidig har vi vært fokusert på ivareta brukerens mange behov. Dette har vi gjort gjennom å lage en cockpit som lett kan omorganiseres når man vil fiske eller utøve forskjellige former for vannsport. Som produsent er vi bevisste på våre kunders båtbruk og da er det en styrke å kunne utvikle og produsere båtene så tett på markedet som mulig, sier Helge Duus, som både utvikler og produserer båtene i Arendal.

Motor
Les også