Hyundai: - Vi begynner å se lys i tunnelen

- Og det er ikke et tog som kommer i mot, sier PR-manager Morten Brusletto

-  Vi begynner å se lys i tunnelen, og det er ikke et tog som kommer i mot, sier PR-manager Morten Brusletto i Hyundai Motor Norway.Registreringsstatikken fra OFV har vært et sorgens kapitel for den koreanske bilprodusenten. Hyundai er helt nede på 18. plass på oversikten, ned hele 48 prosent fra året før, som heller ikke var noe år å skryte av.-  Vi har ryddet opp i porteføljen. Vi hadde for mange modeller og priser. Nå er det enklere å finne riktig modell både for forhandlere og kunder, sier Brusletto.

Blir filial
Et svært tap i 2013, da det koreanske morselskapet måtte trå til med penger, var tungt.-  Fra 1. november blir vi filial (NUF) av Hyundai UK. Det bli praktisk for oss og forenkler økonomflyten, sier PR-sjefen.Han mener det blir enklere i det daglige å forholde seg til det britiske selskapet enn å måtte gå hele veien til Korea. - Storbritannia er et av Hyundais beste markeder og vi satser på å dra lærdom av noe av det de gjør, sier han.
 
- 22 nye modeller eller oppgraderinger
-   Nyheter driver bilmarkedet. Det kommer 22 nye modeller eller oppgraderinger frem til 2017 så vi er optimister, sier Brusletto.Først ut er Hyundai i20, Polo-konkurrenten som har fått ny design, mer plass og en lang utstyrsliste.
Ny direktør snart på plass
1. desember starter Christian Stenbo som salgsdirektør i Hyundai. Han kommer fra Porsche.

Les også