+ mer

C-klasse ble årets bil i verden

Mercedes-Benz kan glede seg over tre titler.

Mercedes-Benz sikret seg tre titler under prestisjetunge «World Car Awards 2015».
C-Klasse sikret Mercedes-Benz den mest ettertraktede tittelen årets bil, men fikk også følge av S-Klasse Coupé som årets luksusbil og AMG GT som årets sportsbil.
I forbindelse med den internasjonale bilmessen i New York ble årets beste biler i verden kåret. Det ble delt ut priser i flere kategorier, men ingen sikret seg flere priser enn Mercedes-Benz. Den attraktive «årets bil» gikk til C-Klasse som juryen mente var best i klassen på luksus, sikkerhet og kjørekomfort.- Det er klart man blir stolt når C-Klasse blir kåret til årets firmabil av Dagens Næringsliv i 2014, kommer på pallen i tilsvarende kåring i Europa og nå krones årets bil i verden 2015. At Mercedes-Benz samtidig vinner priser for S-Klasse og AMG GT synligjør en bredde ingen andre merker kan vise til, sier Johnny Kristian Danielsen, direktør Mercedes-Benz personbil, i en pressemelding.Juryen i «World Car Awards» består av 75 anerkjente biljournalister fra 22 land og krever at kandidatene må være til salgs på minst to kontinenter mellom 1. januar 2014 og 31. mai 2015.

Motor