+ mer

Tesla med 4x4 fra 550.000 kroner

Fra og med i dag koster Tesla Model S med 4x4 fra 550.000 kroner.

I dag lanseres Tesla Model S 70D med Dual Motor firehjulstrekk og en rekkevidde på 442 km.Startprisen på Model S med Dual Motor firehjulstrekksystem er nå 550.000 kroner. Med en batteripakke på 70kWh har den nye Model S 70D en rekkevidde på 442 km (NEDC), og krefter til å gå 0-100 km/t på 5,2 sekunder.Den nye Model S 70D leveres dessuten standard med gratis adgang til Tesla sitt Superchargernettverk, Autopilot hardware og navigasjon.Model S 70D vil kjøre software 6.2 – og vil som alle andre Model S motta gratis trådløse oppdateringer som legger til ytterligere funksjoner, forbedrer prestasjoner og sørger for en eieropplevelse som hele tiden blir bedre.I tillegg til den nye modellen, avslører Tesla i dag også tre nye farger: Ocean Blue, Obsidian Black og Warm Silver.Model S 70D standard utstyr inkluderer:-          Dual Motor firehjulstrekk-          70 kWh batteri med en rekkevidde på 442 km-          0-100 km/t på 5,2 sekunder-          225 km/t topphastighet-          Autopilot hardware-          Navigasjon-          Supercharging-          Reiseplanlegger og rekkeviddesikring-          Advarsel om fildriving-          Parkeringssensorer-          Automatisk nødbrems-          Nøkkelfri betjening 

Motor