+ mer

Ny MINI skal lokke helt nye kunder

Nå kommer helt nye MINI Clubman.

Med nye Clubman utvider MINI familietreet og sikter seg inn på å erobre premium kompaktsegmentet.
Praktiske, allsidige og komfortable løsninger kombinert med MINIs unike kjøreopplevelse skal overbevise nye kundegrupper, heter det i en melding fra den norske importøren.Med fire sidedører og de karakteristiske delte bakdørene, fem fullverdige seter samt et interiør som er både sjenerøst og allsidig, oppfyller nye MINI Clubman alle kompaktklassens krav på sin egen, utradisjonelle måte. - Nye MINI Clubman byr på individuell stil, premiumfølelse og den helt spesielle kjøreopplevelsen som er så karakteristisk for merket. Vi tror den vil appellere til helt nye målgrupper, og at mange flere nå vil ta del i den unike opplevelsen det er å eie en MINI, sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Norge, i meldingen.
Større dimensjoner
Den nye og mer modne utgaven av MINI Clubman er vesentlig større enn forgjengeren. Nye Clubman er 27 centimeter lengre og 9 centimeter bredere enn 5 dørs-varianten. Akselavstanden er 10 centimeter lengre. Bagasjerommet har et volum på 360 liter, som kan utvides til hele 1.250 liter ved å legge ned baksetene.
Tre ulike motorvarianter
MINI Clubman lanseres i tre ulike motorvarianter. MINI Cooper D Clubman kommer for aller første gang med en firesylindret dieselmotor på 150 hk. I tillegg til nye MINI Cooper Clubman med en 136 hk tresylindret bensinmotor, stiller nye MINI Cooper S Clubman på startstreken med en firesylindret bensinmotor og hele 192 hk. Nytt for MINI er muligheten til å velge en åtte-trinns Steptronic girkasse, tilgjengelig i MINI Cooper S Clubman og MINI Cooper D Clubman.  
Motor