Spetalen: - Det kan bli verdt 100 mrd, uendelig

Øystein Stray Spetalen redder gjerne verden så lenge han tjener penger på det.

Motor

NEL ASA, hvor kjente investorer som Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen er tungt inne på eiersiden, meldte søndag om en bindende avtale med aksjonærene i H2 Logic A/S om kjøp av alle aksjene i selskapet for 300 millioner kroner.100 millioner vil bli betalt kontant, mens resten vil skje i form av nye NEL-aksjer til kurs 1,35 kroner.NEL vil som følge av oppkjøpet av det danske selskapet posisjonere seg som en verdensledende produsent og leverandør av fyllestasjoner for hydrogen.Les hele børsmeldingen her – Jeg redder gjerne verden så lenge jeg tjener penger på det, sier Spetalen til Finansavisen.På spørsmål om hva Spetalen skal ha for aksjene før han selger dem, svarer investoren:– Jeg er ikke der i det hele tatt. Dette kan bli verdt 50 milliarder kroner, 100 milliarder kroner, uendelig. Hvis hydrogen tar over i transportbransjen, da er det ikke noen grenser for hvor stort dette kan bli.Nel ASA hadde driftsinntekter på 12,1 millioner kroner i 2014 , et driftsresultat på -13,2 millioner kroner og et resultat etter skatt på -6,5 millioner kroner.H2 Logic omsatte i fjor for 34,45 millioner danske kroner i 2014 med et driftsresultat på -8,7 millioner kroner og et resultat etter skatt på 5,8 millioner danske kroner.Les hele intervjuet med Spetalen i Finansavisen mandagLes også: Dette vil gi oss en bilpark som er helt overlegen den vi har hatt

Nyheter
Børs