+ mer

Jaguar-SUV testet under ekstreme forhold

Nye Jaguar F-PACE lanseres i september.

Nye Jaguar F-PACE er testet under noen av de mest ugjestmilde forholdene på jorden - fra stekende varme og støv i Dubai til is og snø i Nord-Sverige.Jaguars høytytende crossover har en overlegen blanding av ytelse, design, praktiske egenskaper og funksjoner, hevder den norske importøren i en meldilng.For å sikre at alle systemer fungerer perfekt under alle vær- og kjøreforhold, har den nye F-PACE gjennomgått noen av de mest krevende testprogrammene noensinne i selskapets historie.- Vi utviklet F-PACE for å tilby komfort, kjøreegenskaper og raffinement på Jaguar-nivå, sammen med enestående smidighet og kontroll på alle underlag under alle værforhold. På samme måte som vi er svært nøye med utviklingen av alle komponenter, har vi også testet F-PACE svært grundig under de mest krevende forhold for å sikre at den vil overgå forventningene til våre kunder over hele verden, sier Andrew Whyman, Vehicle Programme Director, Jaguar F-PACEVed Jaguar Land Rovers testanlegg i Arjeplog i Nord-Sverige er den gjennomsnittlige vintertemperaturen sjelden over -15 °C og går ofte helt ned til -40 °C. Den 60 km lange testbanen med fjellveier, hellinger, rette strekninger og offroad-områder er ifølge Jaguar ideell for å optimalisere kalibreringen av firehjulsdrift, Dynamic Stability Control og teknologier som Jaguars revolusjonerende All-Surface Progress Control. Arbeidet som gjøres her sørger for at F-PACE leverer tilkoblet styrefølelse og smidighet på både asfalt, snø og is, noe som er fundamentalt for Jaguars dynamiske DNA.I Dubai kan temperaturen være over 50 ºC i skyggen.  Når bilene står parkert i direkte sollys, kan kupétemperaturen komme opp i 70 ºC, noe som var viktig for å sikre at alt fra klimakontrollsystemer til infotainment systemer fungerer perfekt i ekstrem varme og fuktighet.Jaguar F-PACE har verdenspremiere under bilutstillingen IAA i Frankfurt i september.F-PACE vil være i salg fra 2016.

Motor