+ mer

Tesla-eiere blir Tesla-selgere

Tesla-eiere kan nå tjene gode penger på salg av nye biler til vennene sine.

Tesla lanserer nå et nytt verveprogram som innebærer at dagens eiere kan bli 1.000 dollar rikere dersom vennene deres kjøper ny Tesla på deres anbefaling. Og kjøperen får 1.000 dollar i rabatt på en ny Model S. 

, hvor kjøper får 10.000 kroner i rabatt og ververen får 10.000 kroner som han kan bruke på utstyr, service, ny bil osv.Klarer man å formidle salg av fem Tesla-en, får man en invitasjon av åpningen av den gigantiske nye batterifabrikken.Selger man 10 biler får man opsjon på kjøp av Founders Series Model X. Disse bilene vil bli personlig inspisert av Elon Musk og ha ekstrautstyr for 25.000 dollar inkludert i prisen. I tillegg får man 10.000 dollar i rabatt etter å ha solgt 10 Model S.Musk sier at dette er en måte for Tesla å føre geriljakrig mot enkelte bilforhandlerorganisasjoner.at de er Tesla-eiere i alle stater, men at de ikke har lov å engasjere seg i salg i alle stater. Men det er ingen regler som sier at kundene, som ikke er salgspersoner, kan formiidle salg til vennene sine.Musk innrømmer at tiltaket i første omgang er en test.2.000 dollar er det beløpet Tesla i snitt bruker i forbindelse med hvert salg.Nettstedet skriver at man ikke skal bli overrasket over at venner med Tesla plutselig blir mer evangeliske rundt bilene sine.Som om de ikke var det fra før... 

Motor