+ mer

Ny kompakt-SUV klar for Norge

Etterspørselen er for tiden større enn produksjonskapasiteten.

SsangYong TIVOLI lanseres i Norge i januar 2016TIVOLI leveres med 1,6L bensin- (125 HK) og dieselmotorer (115 HK), i tillegg til automatgir og 4X4 i kombinasjon. « I forhold til utvendig størrelse, tilbyr TIVOLI svært god innvendig plass, også i baksetet. I Norge vil TIVOLI leveres utelukkende med svært godt utstyrsnivå og 4X4», skriver den norske importøren i en pressemelding.Bilen henter sitt navn fra den italienske middelalderbyen Tivoli, som ligger ikke langt fra Roma i regionen Lazio. Byen er kjent som en ferieby med en betydelig kulturell arv. Tivoli har ifølge meldingen inspirert SsangYong i utviklingen av den nye, kompakte SUV-en, og vil bidra ytterligere til SsangYongs tradisjon og videreføring som en anerkjent og spesialisert produsent av SUV-biler.TIVOLI har ifølge meldingen fått en fantastisk mottakelse på det koreanske hjemmemarkedet, og også på en rekke viktige markeder i Europa. Etterspørselen er for tiden større enn produksjonskapasiteten.Prisene på TIVOLI slippes i midten av oktober. 
Motor