Opel kommer med el-bil og ny SUV

Opel melder om fantastisk mottakelse i forbindelse med nye Astra. Samtidig varsler bilprodusenten både elbil og en ny SUV.

Opel Astra debuterer på bilutstillingen i Frankfurt både som 5-dørsutgave, og som Sports Tourer – en bil som kommer til Norge våren neste år. Kombi-utgaven er i Norge allerede 11. november.- Mottagelsen fra forhandlere og kunder har så langt vært fantastisk, og har mottatt bestillinger på nesten alt som blir produsert i år. Vi er sikre på at nye Astra vil nyte godt av det grunnlaget vi har lagt gjennom vellykkede lanseringer av Mokka, Insignia, Corsa og Vivaro, og bidra til en ytterligere styrking av Opel som merkevare i Norge, sier administrerende direktør hos Opel Norge, Bernt G. Jessen, i en pressemelding.29 nye modeller frem til 2020CEO for GM, Mary Barra var krystallklar da hun sammen med Opel-sjefen Dr. Karl-Thomas Neumann introduserte nye Opel Astra på bilutstillingen: Opel øker utviklingstakten og skal lansere 29 nye modeller i tidsrommet 2016 til 2020 – blant disse kommer det en elbil, og en ny SUV som blir Opels flaggskip sammen med Insignia.Målet for Opel er å bli den nest største bilprodusenten i Europa, ett steg opp fra tredjeplassen som ble sikret allerede i fjor.