Toyota Auris TS hybrid - stilig med nytt ansikt

Toyota har faceliftet populære Auris, og det var vel verdt jobben.

To år har gått siden siste generasjon av Toyota Auris kom på markedet. Bilen kom den gang med en ny og moderne designlinje fra Toyota, og fremstod som en rimelig stor oppgradering målt mot utgående modell.Siden den gang har Toyota modernisert store deler av modellporteføljen, og med siste facelift av Avensis kom nok en stor oppdatering av designlinjen i vår.Nå har tiden kommet for en oppdatering av Auris, og med Toyotas nye lykter og grill fremstår bilen som mer moderne enn noen gang.DesignDet er først og fremst designet som har fått gjennomgå store endringer i nye Auris. I front er bilen nå dominert av en helt ny grill, omkranset av store mengder krom. Bilens lykter har også fått en oppdatering, og kromdetaljer står i sentrum også her.Bilen har dessuten fått Toyotas nye LED-design, som former «vinger» både i front- og baklyktene.Forfra er Auris blitt ganske annerledes, og mye penere enn før. Faktisk synes vi ansiktsløftningen gir bilen en viss premiumfølelse.

Kjøreegenskaper og drivlinje
Konklusjon