+ mer

- Vi er helt avhengig av å få informasjon fra Tyskland

Norske importører vet ikke om Volkswagens utslippsjuks også rammer norske biler.

Over en uke etter at Volkswagen-skandalen ble kjent, vet fortsatt ikke den norske importøren om norske bilkjøpere er rammet, skriver Dagens Næringsliv.For en uke siden uttalte Anita Svanes, informasjonssjef for Volkswagen i Møller Gruppen, til avisen at de hadde fått oversendt dokumenter fra Tyskland og at det jobbes på spreng for å bringe klarhet i saken. Mandag besvarte hun ikke avisens hendenvelser.I tillegg til fem millioner Volkswagen-personbiler, ble det mandag morgen også kjent at 2,1 millioner biler fra Audi og 1,2 millioner Skodaer også er innblandet i utslippsjukset.Informasjonssjef i Møller Gruppen med ansvar for Audi, Marius Tegneby, har ikke fått informasjon om at dette gjelder Norge.- Det vet vi ikke per i dag. Vi har stor forståelse for at mange ønsker å vite det, men vi er helt avhengig av å få informasjon fra Tyskland, sier han til DN.
Motor