C-klasse coupé fra 419.000 kroner

Mercedes-Benz C-Klasse Coupé har fått norske priser.

Mercedes-Benz utvider sin C-Klasse-familie med C-Klasse Coupé.  Nå er prisene klare. De starter på 419.000 kroner.- Med sitt lekre utseende og et interiør som kombinerer sportslighet med premium materialer, gir den nye C-Klasse Coupé en følelse av ren luksus og setter nye standarder i sitt segment, sier Johnny Kristian Danielsen, direktør Mercedes-Benz personbil, i en pressemelding.-Den nye C-Klasse Coupé er lengre, bredere, lettere og stivere hvilket gir enda bedre kjøreegenskaper og kjørekomfort, sier Danielsen.Sterke og effektive fire-sylinder diesel og bensin motorer med ECO start/stop funksjon gjør at den nye C-klasse Coupé forbruker opptil 20 prosent mindre drivstoff enn sin forgjenger.Nye C-Klasse Coupé lanseres i desember. 4MATIC-versjonene blir tilgjengelige tidlig 2016.Her er prisene: