+ mer

Dette skal BMWs nye ladbare hybrid koste

BMW 225xe er en aldri så liten prisbombe.

BMW 2-serie Active Tourer kommer i plug-in hybridversjon i mars 2016. Nå er prisen klar, og den er konkurransedyktig.
Prisen på nye BMW 225xe Active Tourer plug-in hybrid blir ifølge en pressemelding fra BMW 352.500 kroner.
- Dette blir den første flerbruksbilen med plug-in hybridteknologi på markedet, og det er gledelig å kunne tilby denne til en meget gunstig pris, sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, i en kommentar.BMW 225xe er plug-in hybridversjonen av BMW 2-serie Active Tourer. Siden lanseringen i september 2014 har 2-serie Active Tourer blitt en av BMWs mest populære volummodeller, og en favoritt blant mange nye BMW-kunder, skriver BMW i pressemeldingen.-  Bilen har en attraktiv kombinasjon av teknologi, plass og gunstig pris. Med elektrisk firehjulsdrift, 400 liter bagasjeplass og automatgir som standard, tror vi at dette kan bli en av våre mest solgte modeller i 2016, sier Gottschalk.
Moderne drivlinje
Drivlinjen i den nye bilen er en 1,5 liter tresylindret bensinmotor med BMWs Twinpower turboteknologi kombinert med merkets plug-in hybridsystem eDrive, som samlet yter 224 hestekrefter. Resultatet gir en god fleksibilitet på veien, og 41 kilometer fullelektrisk rekkevidde.Forbruket er oppgitt til 0,2l/mil med et Co2-utslipp på 46 g/km. 0-100 km/t går unna på 6,7 sekunder.Standardutstyrslisten er omfattende og inneholder blant annet elektrisk firehjulsdrift, klimaautomatikk, automatgir,17” lettmeltallfelger, multifunksjonsratt, PDC bak, cruisekontroll med bremsefunksjon, eDrive-services og e-call.BMW 225xe Active Tourer plug-in hybrid er tilgjengelig i Norge fra mars 2016 og bilen kan bestilles allerede nå.
Motor