Nyheten Subaru Levorg - sportslighet i høysetet

Nye Subaru Levorg leverer knakende gode kjøreegenskaper - og det til en fornuftig pris.

Enkelte ganger får man seg en liten aha-opplevelse når man kjører en ny bil. Kanskje fordi man ikke helt vet hva man forventer, og kanskje fordi man forventer noe som er litt traust. Akkurat sånn er det med nye Subaru Levorg – denne bilen er nemlig spekket med dynamikk og kjøreglede, og det var vi ikke helt forberedt på.Helt nye Levorg ankommer norske fohandlere i disse dager, og vi ble med på lansering i Barcelona.StasjonsvognLevorg er et helt nytt navn, og er en sammensetning av bokstaver hentet fra det litt flytende «Legacy Revolution Touring». Med andre ord er dette en arvtaker til nettopp Legacy – som har vært Subarus stasjonsvogn i D-segmentet.Men forrige generasjon av Legacy har slitt en del på det europeiske markedet. Bilens design ble oppfattet som litt for traust, og størrelsen litt for stor. Bilen har ikke solgt som forventet.

Drivlinje
Slik er den å kjøre
Det praktiske
Konklusjon