- På under en uke har vi solgt flere biler enn vi gjorde i hele fjor

Lexus' SUV-er slår an i Norge.

Lexus er et av de store vinnermerkene i Norge i år. De siste OFV-tallene (per 5. oktober) viser en vekst på 87 prosent i forhold til samme tid i fjor. Til sammenligning er bilmarkedet opp 4 prosent.Det er naturligvis den populære SUV-en NX 300h som drar opp Lexus. Av 904 registrerte Lexus er 537 av disse NX 300h. Også kompakt-bilen CT 200h har økt i forhold til fjoråret (228 biler så langt i år).-  Vi har nå snart solgt (kontrakter) 1.000 biler av NX 300h siden lanseringen i fjor. Dette er en svært viktig bil for oss, og har tilført mange nye kunder til Lexus, sier den norske Lexus-sjefen Jan Christian Holm til Hegnar.no.Han opplyser at de når har ca 13 prosent segmentandel.«Med NX 300h har Lexus ett ess i ermet.  Kombinasjonen frekk design, vanvittig høyt komfortnivå, masse utstyr og en fornuftig pris gjør Lexus-SUV-en til en vinner», konkluderte vi etter å ha kjørt SUV-en sist jul. Les hele testen her(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stor nyhet snart i Norge