Toyota Prius+ Seven - hybrid familiefrakter

Prius+ Seven har kommet i ny utgave, og fremstår som bedre enn noen gang.

Sammen med Mercedes E-Klasse må Toyota Prius+ Seven være en av de vanligste drosjene i landet.Og det burde på mange måter være et kvalitetsstempel for bilen som så langt er Toyotas klareste familiealternativ på hybrid-fronten.Nå har bilen kommet i oppdatert utgave, og bak nye LED-lykter og penere front, skjuler det seg også noen andre gode nyheter.DesignDet er først og fremst utseendet på Prius+ Seven som er endret i den nye utgaven – og særlig i front.Ved første øyekast vil man legge merke til en spissere og stiligere snute, som bærer den nye familielikheten vi kjenner fra ansiktsløftede Auris og Avensis.Den store oppgraderingen som kom med sistnevnte har sammen med Aygo og Yaris banet vei for en helt ny designlinje for Toyota.Og vi liker det vi ser. Nye Prius+ Seven er vesentlig penere å se på enn utgående modell, og den ser mye mer moderne ut. Særlig setter vi pris på at noe av MPV-preget er borte i fronten.

Kjøreegenskaper
Konklusjonen