Jerry Seinfelds Porscher til salgs for 73-89 millioner

Jerry Seinfeld er en profilert Porsche-samler. Nå vil han midlertid tynne ut samlingen. Tre av komikongens Porscher er lagt ut for salg under Gooding & Companys Amelia Island-auksjon i mars.- Vi er takknemlig og beæret over å bli betrodd disse flotte eksemplarene fra Jerry Seinfelds samling, sier CEO David Gooding i en pressemelding fra auksjonshuset Gooding & Company.

Dette er godbitene:
1955 550 Spyder est. til 5-6 millioner dollar1958 356 Carrera Speedster est. til 2-2,5 millioner dollar1974 911 Carrera 3.0 IROC RSR est. til 1,2-1,5 millioner dollar- Jerrys skarpe øye for viktige Porscher, hans omsorg for og stolthet i vedlikehold av den spektakulære samlingen, samt hans entusiasme og lidenskap for Porsche- merket, gjør dette til et av de mest spennende salgene i selskapets historie, sier GoodingSelv om Seinfelds Porsche-samling regnes som helt unik, hevder komikeren selv at det ikke er en bevisst strategi.- Jeg har aldri kjøpt en bil som en investering, uttaler Jerry Seinfeld selv i den samme meldingen. - Jeg tenker ikke egentlig engang på meg selv som en samler. Jeg bare elsker biler. Og jeg elsker fortsatt disse bilene. Men det er på tide å sende noen av dem tilbake til verden, slik at noen andre kan nyte dem like mye som jeg har gjort, sier Seinfeld.