Nå får MINI Clubman firehjulstrekk

MINI Clubman lanserer nå modellen med firehjulsdrift.

Trekk på alle fire blir å finne i modellvariantene MINI Cooper S ALL 4 og MINI Cooper D ALL 4.
- I Norge er firehjulsdrift veldig populært, og det er en glede at vi kan tilby firehjulsdrift som nyhet på helt nye MINI Clubman, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, Kjetil Myhre, i en pressemelding.MINI Clubman er siste tilskudd til MINI-familien og den største MINI-en hittil. Med 6 dører (doble dører bak) og godt med plass, har modellen blitt aktuell for enda flere. MINI med firehjulsdrift lanseres med den aller siste generasjonen MINI Twinpower Turbo-teknologi.MINI Cooper S Clubman ALL har en 2,0 liters Twinpower Turbomotor på 4 sylindere som yter 192 hk og 6 trinns manuell girkasse som standard. For den som ønsker automat, kan bilen leveres med en meget rask og effektiv 8-trinns automatgirkasse.MINI Cooper D Clubman ALL 4 har også en 2,0 liters Twinpower turbomotor på 4 sylindere, men da med diesel. Ytelsene i denne motoren er på 190 hk, og er som Cooper S også tilgjengelig med 8-trinns automatgir.Nye MINI Clubman ALL4 lanseres i Norge i løpet i mars. Prisene er foreløpig ikke klare.