+ mer

- Den mest luksuriøse Volvo-en noen sinne

Fire seter ren luksus.

Volvo XC90 Excellence får sin Europa-debut på bilmessen i Genève, som åpner for pressen tirsdag. Ifølge Volvo er det den mest luksuriøse bilen i produsentens 89 år gamle historie.XC90 Excellence bygger på SUV-en ved samme navn, men er utstyrt med fire i stedet for syv seter. Luksusnivået er tatt noen skritt lengre med enda mer bruk av flotte skinnkvaliteter. Bilen leveres også med håndlagde krystallglass fra Orrefors.Baksetene er individuelle og kan justeres. De har massasjefunksjon og spesielt tilpassede hodestøtter.Et kjøleskap sørger for å kjøle ned drikkevarene, champagne formoder vi.
Følg med på våre nye motorsider og Hegnar BIL Facebook for nyheter og bilder fra messen.
Volvo XC90 Excellence leveres med T8 ladbar hybrid drivlinje.Den eksklusive bilen kan bare bestilles online. Salget har allerede startet i Sveits, Frankrike, Belgia og Luxembourg. Salget i Kina vil starte senere i vår. Volvo-en blir også tilgjengelig i andre markeder etter hvert, inkludert USA.- Foreløpig har vi ikke planer om å ta inn denne til Norge, men får vi henvendelser fra kunder skal vi selvsagt se nærmere på saken, sier informasjonssjef Rune Gutteberg Hansen i Volvo Car Norway til Hegnar.no
Motor