Gudrun Muschalla

Denne hybrid-SUV-en kommer i august

Nå kommer det en interessant hybrid crossover.

Kia Niro er en helt ny hybridmodell fra Kia, som vises på bilmessen i Genève 1. mars. Nå er det sluppet mer informasjon om det som kan bli en meget interessant bil på det norske markedet.Kia Niro er bygget på Kias første dedikerte miljøplattform, og har en attraktiv crossover-design. Niro har en 1.6 liter bensinmotor, lithium-ion polymer batteripakke, 32 kW elektrisk motor og en sekstrinns dobbelclutch gearkasse. Samlet ytelse er på 141 hk, og det er ventet et CO2 utslipp på 89 g/km.- Hybridsalget har mer enn doblet seg i Europa de siste 5 årene, og er ventet å stå for ca 700.000 biler innen 2020. Med Nye Kia Niro vil vi møte den voksende etterspørselen, og den vil hjelpe oss å nå vårt mål med 25 prosent gjennomsnittlig bedre drivstofføkonomi i 2020 i forhold til 2014-nivå, sier Michael Cole, Chief Operating Officer, Kia Motors Europe, i en melding.I løpet av de neste fem årene vil Kia utvikle sin linje av miljøbiler fra dagens 4 til 11 modeller, og det starter med Kia Niro og Optima Plug-in Hybrid.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Sporty crossover designBatteripakkenInfotainment SikkerhetKommer for salg fra 3. kvartal

Les også